hard work work

Tillbaka till verkligheten..eller nåt sånt.
Nu ska jag gå o lägga mig eftersom jag börjar jobba 06.00 imorgon. puss


beautiful liar

Photobucket

ph Roberta Ridalfi

Söndag 13.06.10 - spain

Nu drar jag!
o jag ska
bli brun
blond
och utvilad
bah bye


F*cK oFFLänk

Fredag 11.06.10

Idag springer treorna ut på Kulturama fria gymnasium, skulle åkt dit o titta på men har ingen vidare  lust att stå i spöregn..tycker lite synd om dem som måste springa ut i det här vädret men vi får hoppas att solen kommer fram snart. Annars så hade jag tänkt att börja packa till spanien idag, jag har allt jag behöver förutom en bikini underdel...jag kan verkligen inte hitta någon jag tycker är snygg o som matchar min bikini topp, i-landsproblem.
Jag hoppas även på att jag kan ta med mig min fina dator till spanien, ska försöka ta massor av fina bilder o uppdatera så mycket jag kan o orkar med, nu ska ta tag i mig själv o göra mig lite fräsh, kanske en dusch skulle sitta fint...ha en bra dag mina vänner!

Vman magazine

Nick Jonas Vman Magazine


Randomly.
found: Länk


-tisdag: 22:27

Det har varit en helmysig dag i humlan i sällskap av Julia o Li. Vi fick vara med om gratis lektioner i foxtrot och gratis fanta, haha. Vi har även läkt våra hjärtan tillsammans med massa låtskrivande. Som Julia säger: delad sorg är halva sorgen att bära o delad glädje är dubbel glädje. Blev väldigt inspirerad efter dagen i humlan så, så fort jag kom hem så började jag skriva på låttexter, det var skönt att det flödade på, att jag inte ens behövde tänka på vad pennan skrev, det har nämligen inte varit så på mycket länge.. Jag vet inte riktigt hur många låtar jag har börjat skriva på men jag vet att jag inte avslutat någon.., men den här gången lyckades jag faktiskt börja och avsluta en låt på en dryga timme, bra jobbat tycker jag!
Nu ska jag logga in på facebook o se om jag har fått några notifications, bye!

Tisdag 08.06.10

Liten uppdate...
De senaste dagarna, fre,lör,sön,mån har varit chilliga; varit på min kusins studentmottagning, träffat min fina fallis o bara försökt att ta det lugnt..därför har det inte blivit av att skriva så mycket på bloggen.
  Nu är det den sista veckan som jag går i 1an på kulturama gymnasium, det känns både lättande men även lite sorgligt. Vill nämligen inte gå i tvåan det känns så bra att vara 1a, att vara en av dem nya, i tvåan är man liksom i mitten, inget nytt händer...
  Måste säga att jag mår ganska bra nu. Tack till min eme, du piggar verkligen upp mig med ditt underbara skratt! 

Har egentlign inte tid att skriva.. måste nämligen be vaktis att knipsa upp mitt lås, så...!ciao!

Måndag 07.06.10

På söndag åker jag till spanien, galet vad jag längtar!


- torsdag: 12:41

Med dem här snygga sakerna vill jag smycka mig med i sommar.
Länk

Torsdag 03.06.10

Vad galet snabbt saker kan ändras, att en sådan liten grej skulle göra mig pirrig o lycklig i hela kroppen..


ph by me

-

Glöm aldrig...

So turn right
into my arms
Turn right
you wont be alone
You might
fall off this track sometimes
but I hope to see you on the finish line.

Onsdag 02.06.10

Spelningen igår kväll gick jättebra, är otroligt stolt över AM1 ! Vi rockade verkligen 70tals temat!
Bjuder på lite bilder här under:


ph. Linnea Hofberg

- tisdag: 12:01

     
Kan inte bestämma mig för vilken nyans jag ska färga mitt hår, vill ha en lite mörkare färg än vad jag har nu men vet inte om jag vågar gå hela vägen o färga det riktigt mörkbrunt. hmm...behöver hjälp med det här alltså. 

        

Tisdag 01.06.10

hurtig o glad kom jag till skolan kl 08.30 men dock helt i onödan, det visade sig att jag inte börjar för ens klockan ett. Så typiskt! När man väl är duktig och kommer så är lektionerna inställda.. aja nu sitter jag o väntar på att Li ska komma hit så att vi kan dra till stan för lite frukost eller nåt. Have a good day people, cause i'm going to. peace out

Grattis till min fin fina della på hennes sextonsårsdag!

RSS 2.0